Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104

Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104 - Hallo sahabat TIPS BELAJAR BISNIS ONLINE DAN INTERNET MARKETING, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104
link : Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104

Baca juga


Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104

introductie

Sinds mensenheugenis, een van de zwaarst nodig is en ingeroepen functionaliteit van computers is het geheugen geweest. Hoewel de technische details en de onderliggende uitvoeringsmethoden Differ, komen de meeste computers uitgerust met de noodzakelijke hardware om informatie te verwerken en hij bewaart ze kunnen worden gebruikt in de toekomst wanneer dat nodig is.

In de wereld van vandaag, is het bijna onmogelijk om te denken van een applicatie die geen gebruik maken van deze mogelijkheden van machines van maakt, of ze zijn servers, personal computers of hand-held apparaten. Van eenvoudige games tot business-gerelateerde instrumenten, met inbegrip van websites, wordt Bepaalde type (s) van de gegevens die worden verwerkt, opgeslagen en opgevraagd bij elke operatie.

Database Management Systemen (DBMS) zijn de overkoepelende software, het werken met een lager niveau application programming interfaces (API's), die zorgen voor beoordelingen Deze operaties. Om te helpen met het oplossen van verschillende soorten problemen, al tientallen jaren nieuwe vormen van DBMS'en zijn ontwikkeld (bijv. Relationele, NoSQL, etc.) samen met toepassingen uitvoering daarvan (bijvoorbeeld MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Redis, etc).

DigitalOcean In dit artikel gaan we te gaan over de grondbeginselen van databases en database management systemen. We zullen leren over de logica achter hoe de verschillende databases werken en wat hen onderscheidt.

woordenlijst
1. Database Management Systemen

2. Database Models

De Relationele Model
De Model-less (NoSQL) Approach
3. Populaire Database Management Systems

Relational Database Management Systemen
NoSQL (NewSQL) Database Systems
4. Een vergelijking van SQL en No-SQL database management systemen

Database Management Systemen
Database Management System is een overkoepelende term die verwijst naar allerlei totaal verschillende instrumenten (dat wil zeggen, computerprogramma's of ingesloten bibliotheken), voornamelijk werkzaam in verschillende en zeer unieke manieren. Beoordelingen Deze applicaties uit te voeren, of sterk te helpen in het omgaan met, het omgaan met collecties van informatie. Omdat de informatie (of data) zelf kan komen in verschillende vormen en maten, hebben tientallen DBMS ontwikkeld, samen met tal van DB-toepassingen, sinds de tweede helft van de 21e eeuw om te helpen bij het oplossen van verschillende programmeertalen en informatisering behoeften.

DBMS op basis gegevensbankmodellen: gedefinieerde structuren voor het hanteren van data. Elke opkomende DBMS, en toepassingen die zijn gemaakt overzicht actualiseren hun methodes, werken in heel verschillende manieren met betrekking tot definities en opslag-en-ophalen activiteiten van deze informatie.

Hoewel er een groot aantal oplossingen die verschillende DBMS uitvoering heeft elke periode in de geschiedenis gezien een relatief kleine hoeveelheid keuzes snel zeer populair geworden en verblijf in gebruik voor een langere tijd, met waarschijnlijk de meest overheersende keuze aangezien de afgelopen decennia (of zelfs meer) zijn de Relational Database management Systemen (RDBMS).

databank Models
Elke database systeem implementeert een andere database modellen logisch structureren van de gegevens die wordt beheerd. Beoordelingen Deze modellen zijn de eerste stap en de belangrijkste bepaler van hoe een database-applicatie zal werken en omgaan met de informatie die zij aanbieden sectie met.

Er zijn nogal wat verschillende types van database-modellen roomates Cleary en strikt de middelen van het structureren van de gegevens met de meeste populaire vermoedelijk het relationele model.

Hoewel de relationele modellen en relationele databases zijn zeer krachtig en flexibel - wanneer de programmeur weet hoe ze te gebruiken, voor velen, zijn er een aantal problemen geweest reviews Deze oplossingen of functies die nooit echt aangeboden.

Onlangs heeft een reeks van verschillende systemen en applicaties genoemd NoSQL databases begonnen aan populariteit te winnen, snel, met Reviews Deze beoordelingen hun belofte van het oplossen van problemen en het aanbieden van een aantal zeer interessante extra functionaliteit. Door het uitroeien van de strikt gestructureerde gegevens is het bijhouden van de stijl gedefinieerd in het relationele model, Beoordelingen over de DB Deze systemen werken door het aanbieden van een veel vrijer de manier van werken met informatie gevormd, waardoor een grote mate van flexibiliteit en gemak - ondanks het feit dat ze komen met Reviews hun eigen problemen, een aantal ernstige gezien de belangrijke en onmisbare aard van de gegevens.

De Relationele Model

Geïntroduceerd in de jaren 1970, het relationeel model biedt een zeer mathematisch-inheemse manier van het structureren, het houden en het gebruik van de gegevens. Het breidt de eerdere ontwerpen van platte modellen, netwerk modellen, et cetera door de invoering van de hand van relaties. Betrekkingen brengen de voordelen van de groep-het bijhouden van de gegevens is zo beperkt collecties, waarbij de data-tabellen, met de informatie op een gestructureerde manier (bijvoorbeeld naam en het adres van een persoon), betreft de inbreng van het toekennen van waarden attributen (bijvoorbeeld van een persoon ID-nummer) ,

Dankzij Tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling, database-systemen die de relationele modellen uit te voeren werken heel efficiënt en betrouwbaar. In combinatie met de jarenlange ervaring van programmeurs en database administrators werken met Reviews Deze tools, het gebruik van relationele database-applicaties is uitgegroeid tot de keuze van de bedrijfskritische applicaties roomates kan het verlies van informatie niet kunnen veroorloven, in elke situatie - in het bijzonder als gevolg van storingen of valkuilen.

Ondanks Reviews hun strikte aard van de vormen en verwerking van gegevens, kunnen relationele databases worden uiterst flexibel en bieden veel, verleend met een beetje inspanning.

De Model-less (NoSQL) Approach

De NoSQL manier van het structureren van de gegevens uit het wegwerken van beoordelingen Deze beperkingen, vandaar het bevrijden van de middelen van het houden, bevragen, en het gebruik van informatie. NoSQL databases, via een ongestructureerde (of gestructureerde-on-the-go) dergelijke benadering, gericht op de beperkingen van strikte verhoudingen elimineren, en bieden vele verschillende manieren te houden en met de gegevens voor specifieke gebruikssituaties efficiënt ( zoals full-text document opslag).

Populaire Database Management Systemen
In dit artikel, ons doel is om u kennismaken met paradigma's van enkele van de meest (en meer) populaire en meest gebruikte database-oplossingen. Hoewel het moeilijk is om een numerieke conclusie te komen, kan worden geschat dat de meeste duidelijk dat de kans liggen tussen een relationele database motor of een NoSQL een relatief nieuwer hotel. Voordat we beginnen met het begrijpen van de verschillen tussen de verschillende implementaties van elk van deze systemen, laten we nu zien wat er onder de motorkap.

Relational Database Management Systemen

Relational Database System ontleent zijn naam aan het model dat zij voert: het relationele model, we hebben eerder roomates besproken. Momenteel en al geruime tijd te komen, en zij zullen de populaire keuze van het bijhouden van de gegevens om betrouwbaar en veilig zijn - en ze efficiënt ook.

Relationele database management systemen vereisen duidelijk gedefinieerd en ingesteld schema - hetwelk niet te verwarren met specifieke definitie PostgreSQL voor de term - om de data te ontvangen. Beoordelingen Deze door de gebruiker gedefinieerde formaten bepalen hoe het de data wordt opgenomen en gebruikt. Schema's zijn net als tafels met kolommen, die het aantal en de aard van de informatie die hoort bij elk record; en rijen vertegenwoordigen inzendingen.

Sommige populaire relationele database management systemen zijn:

SQLite:
Een zeer krachtige, embedded relationele database management systeem.

MySQL:
De meest populaire en meest gebruikte RDBMS.

PostgreSQL:
De meest geavanceerde, SQL-compliant en open-source-RDBMS doelstelling.

Opmerking: Voor meer informatie over NoSQL database management systemen te leren, kijk op onze artikel over het onderwerp: een vergelijking van NoSQL Database Management Systemen.

NoSQL (NewSQL) Database Systems

NoSQL database-systemen komen niet met een model van assen gebruikt (of nodig) met gestructureerde relationele oplossingen. Er zijn vele implementaties met elkaar werken heel anders en het bedienen van een specifieke behoefte. Beoordelingen Deze schema-less oplossingen ofwel waardoor een onbeperkt vorming van items, of een eerder een tegengestelde, zeer eenvoudig maar uiterst efficiënt als handig key-value-based winkels.

In tegenstelling tot traditionele relationele databases, kan men groep verzamelingen van de data samen met enkele NoSQL databases, zoals MongoDB. Beoordelingen Deze houden elk document de gegevens opslaat, samen, als één verzameling (dat wil zeggen document) in de database. Reviews Deze documenten kunnen worden weergegeven als een enkelvoudige data-objecten, vergelijkbaar met JSON en nog steeds katernen Afhankelijk van attributen.

NoSQL-databases beschikken niet over een gebruikelijke manier om de gegevens te vragen (dat wil zeggen vergelijkbaar met SQL relationele databases) en elke oplossing heeft een eigen zoeksysteem.

Opmerking: Voor meer informatie over relationele database management systemen te leren, kijk op onze artikel over het onderwerp: een vergelijking van Relational Database Management Systemen.

Een vergelijking van SQL en No-SQL database management systemen
Met het oog op een eenvoudigere, begrijpelijke conclusie te komen, laat ons analyseren verschillen SQL en No-SQL database management systems ':

Structuur en type gegevens wordt behouden;
SQL / relationele databases vereisen een structuur met gedefinieerde attributen om de gegevens te houden, de roomates tegenstelling NoSQL-databases meestal mogelijk free-flow operaties.

bevragen:
Ongeacht Beoordelingen hun licenties, alle relationele databases implementeren van de SQL-standaard tot op zekere hoogte en Tus, kunnen ze worden opgevraagd met behulp van de Structured Query Language (SQL). NoSQL databases, anderzijds, elke uitvoering een unieke manier te werken met de gegevens die ze beheren.

scaling:
Beide oplossingen zijn gemakkelijk verticaal te schalen (d.w.z. door systeembronnen verhogen). Echter, als meer moderne (en eenvoudiger) applicaties, NoSQL oplossingen bieden meestal veel eenvoudiger middelen om horizontaal te schalen (dat wil zeggen door het creëren van een cluster van meerdere machines).

betrouwbaarheid:
Als het gaat om de betrouwbaarheid van gegevens en veilige garantie van de uitgevoerde transacties, SQL-databases zijn nog steeds de betere inzet.

ondersteuning:
Relationele database management systemen hebben een lange geschiedenis decennia. Ze zijn zeer populair en het is zeer gemakkelijk te vinden zowel gratis als betaalde ondersteuning. Als een probleem voordoet, is dus veel gemakkelijker op te lossen dan de recent populaire NoSQL databases - vooral indien de oplossing complex van aard (bijvoorbeeld MongoDB).

Complexe het bijhouden van de gegevens en bevragen behoeften:
Door de natuur, relationele databases zijn de go-to-oplossing voor complexe query en het bijhouden van de gegevens nodig heeft. Ze zijn veel efficiënter en blinken op dit gebied.


Demikianlah Artikel Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104

Sekianlah artikel Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104 kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104 dengan alamat link https://tipstopmarketing.blogspot.com/2016/04/comprendre-et-nosql-bases-de-donnees.html

0 Response to "Comprendre Et NoSQL Bases de données SQL Base de données et differents Modeles # 104"

Post a Comment

Jika Ingin Membaca artikel ini klik Pada Image Di artikel